De vermelde prijzen in de offerte zijn inclusief dienst en BTW. Deze offerte is enkel geldig tot het einde van het jaar waarin “Jaurieu” gecontacteerd is. Indien de overeenkomst ondertekend is voor het gebruik van “Jaurieu” het jaar daarop, gelieve in het jaar van gebruik een nieuwe offerte aan te vragen.

* Wijzigingen in aantal personen en/of eventuele andere wijzigingen dienen ten laatste 8 dagen voor aanvang van uw reservatie schriftelijk of per e-mail meegedeeld worden. Dit aantal wordt als definitief beschouwd en zal aangerekend worden. Extra aanwezigen zullen uiteraard aangerekend worden.

*De onvoorspelbare weersomstandigheden zijn geen geldige reden voor annulatie.

* Onze adventure activiteiten worden steeds aangeboden in combinatie met catering (vb. koffieontvangst, lunch, pannenkoek, diner, … ). Eigen voeding en dranken zijn niet toegelaten. U kan steeds terecht in onze Bistrot tijdens de openingstijden.

* Adventure activiteiten worden aangerekend voor minimum 10 personen aangezien wij alles moeten klaarzetten, de monitor voorzien, enz.

* Gelieve rekening te houden met het vooraf besproken en opgestelde tijdschema. Arbeidsuren die buiten dit schema vallen zullen extra aangerekend worden aan 45a��/u/p.

* Deelname aan onze adventure activiteiten gebeurt geheel op eigen risico. Wij vragen ten stelligste de richtlijnen van de monitor op te volgen voor uw eigen veiligiheid want wij zijn niet aansprakelijk voor mogelijke ongevallen. De adventure activiteiten vinden plaats op de daarvoor voorziene terreinen en niet daarbuiten. Een First Aid kit (15a��) & Instant Coldpack (2a��) zijn te verkrijgen.

* Op ons domein wordt aandacht geschonken aan netheid. Hou het net voor de personen die na u komen (toilet, zalen, douches, slaapplaatsen, …). Gelieve afval te deponeren in de voorziene vuilbakken en niet te laten rondslingeren.

* Voor overige informatie in verband met betaling van waarborgen, voorschotten, wijzigingen, schade, annulatie, enz. a�� verwijzen wij naar onze algemene en specifieke voorwaarden.

Wij danken u voor uw begrip en medewerking.

Wij wensen u alvast een sportief verblijf!

Dieetwensen:

Onze koks kunnen rekening houden met diA�ten mits van te voren bekend. Graag vernemen wij dit uiterlijk A�A�n week voor aanvang van uw reservatie. De extra kosten voor verandering aan het menu/gerecht worden aangerekend.