Ons verhaal

In het midden van de wijdse natuur ligt Domaine de Jaurieu. Daar verwelkomt een jong en dynamisch team u met heel veel plezier. Domaine de Jaurieu heeft zich in de loop der jaren uitgebouwd tot een professionele en ervaren speler op vlak van het organiseren van feesten, events en seminaries.

Ook voor een hapje en een drankje kan u terecht op het domein. Het restaurant met groot terras biedt uitzicht op de vijver.

Dankzij ons veelzijdige aanbod en karakter, kunnen zowel bedrijven, sportclubs, scholen alsook familie-, vrienden- en vrijgezellengroepen bij ons terecht. Er is voor ieder wat wils.

Alles hier vindt plaats in een mooi gekaderde omgeving. Een plaats waar je echt helemaal tot rust kan komen en even kan ontvluchten van de drukte.

Ons team

Het gedreven en professioneel team van Domaine de Jaurieu staat garant voor op maat uitgewerkte pakketten en formules. Persoonlijk contact met iedere klant is zeker niet uit hun handelswijze weg te denken.

Zij willen er samen met u een geslaagd evenement van maken. Deze aanpak zorgt ervoor dat u een mooie herinnering zal bewaren aan Domaine de Jaurieu.