Reacties

 

Heel mooie website,proficiat!

Reactie na de nieuwsbrief op 3/02/2015

 

Zoals we al eerder aangegeven hebben, was ons verblijf op jullie Domein fantastisch! Ook namens onze General Manager, Chris Feige, moeten wij onze complimenten uitspreken over de enorme flexibiliteit van met name jou, Joran!

Ook voor het overige personeel niets dan complimenten, zij waren vrijwel “onzichtbaar” voor iedereen maar altijd aanwezig op de juiste momenten. We kunnen eigenlijk niet anders dan een 10 geven als “overall” cijfer voor de locatie en alles wat erbij komt kijken.

We zullen Domaine de Jaurieu zeer zeker aanraden aan andere groepen!

Veel succes voor de toekomst!!

Anja Klop – NXP Semiconductors – Tweedaags event 03/09/2014 – 05/09/2014

Het was ook een perfecte organisatie….ik heb heel veel lof hiervoor ontvangen. We zullen zeker nogmaals met jullie samenwerken.

Bernard De Riemacker Directeur Corelio Connect Regionaal – Rondomdag 5/09/2014

Wij willen jou en natuurlijk het volledige team van Jaurieu nogmaals bedanken om ons de mooiste dag van ons leven te bezorgen. Iedereen maar dan ook iedereen is vol lof over jullie feestzaal, het eten, de service, kortom een totaalplaatje dat volledig klopt!

BEDANKT voor alles!!

Xavier en Stephanie – Huwelijk 21/06/2014

Het team en ikzelf zijn heel tevreden over de activiteit(en). Het ontbijt was zeer uitgebreid en verzorgd. De activiteiten waren zeer goed uitgelegd en origineel. We komen zeker en vast in de toekomst terug.

Tommy Duyvejonck – HR Manager Callens & EMK – Teambuilding 25/05/2014

Dankje voor het toffe feest, we hebben enkel lof gehoord!

Ilsebey & Matthias – Huwelijk 02/08/2013

Laat een reactie na

Hebt u een leuk weetje over ons domein of moet u iets van het hart? Laat hier gerust uw positieve en negatieve reacties na.

captcha