Koud buffet

Vis

  • Gerookte zalm
  • Zalm “Belle-Vue”
  • Gerookte heibot
  • Tomate crevette
  • Pêche met tonijn
  • Tongrolletjes
  • Carpaccio van kabeljauw
  • Komkommer met krab
  • Rijstslaatje met rivierkreeftjes

Vlees

  • Carpaccio van rund met parmezaan en pesto
  • Italiaanse gerookte ham en meloen
  • Hamrolletjes met asperges
  • Gerookte eendenborst
  • Rosbief
  • Pâté met appelen
  • Américain
  • Huisgemaakte kipsalade met curry en appeltjes

Warm buffet

Vis

  • Tongrolletjes Ostendaise
  • Zalmfilet met spaghetti van courgettes en een sausje op basis van saffraan
  • Kabeljauwhaasje met brunoise van groentjes en witte wijnsaus
  • Roodbaarsfilet in een fijn kervelsausje

Vlees

  • Kalfstournedos met tijm en Luikse stroop
  • Licht gepekeld speenvarkentje met honing-mosterdsaus
  • Parenhoenroulade met een sausje op basis van boschampignons
  • Varkenshaasje met portosausje

Het aantal keuzes is afhankelijk van het aantal personen en het gekozen buffet

Koud Luxe buffet

30 – 50 personen: 3 koude vis- & 3 koude vleesgerechten

50 – 100 personen: 4 koude vis- & 4 koude vleesgerechten

vanaf 100 personen: buffet met alle koude vis- en vleesgerechten

Garnituren: Uitgebreide saladebar

 

Warm Luxe buffet

30 – 50 personen: 1 warm vis- & 1 warm vleesgerecht

50 – 100 personen: 2 warme vis- & 2 warme vleesgerechten

vanaf 100 personen: 3 warme vis- & 3 warme vleesgerechten

Garnituren: 2 bijgerechten te kiezen

 

Koud & Warm buffet

30 – 50 personen:

2 koude vis- & 2 koude vleesgerechten

1 warm vis- & 1 warm vleesgerecht

50 – 100 personen:

3 koude vis- & 3 koude vleesgerechten

2 warme vis- & 2 warme vleesgerechten

vanaf 100 personen:

4 koude vis- & 4 koude vleesgerechten

2 warme vis- & 2 warme vleesgerechten

Garnituren: Saladebar en 2 bijgerechten te kiezen