Bij “Domaine de Jaurieu” bent u aan het juiste adres voor verschillende avontuurlijke, sportieve of eerder rustige outdoor en indoor activiteiten, en dit voor alle leeftijden.

Dankzij het veelzijdige karakter van onze activiteiten kunnen zowel bedrijven, sportclubs, scholen alsook familie-, vrienden- en vrijgezellengroepen bij ons hun avontuurlijk hart ophalen. Daarnaast hebben wij een breed aanbod aan pakketten die avontuur koppelen aan toeristische en culturele activiteiten bij ons in de buurt.

Wij staan garant voor een persoonlijke aanpak alsook voor op maat gemaakte pakketten en formules.A�Na het avontuur kunt u gezellig napraten in onze loungebar of genieten van een lekkere maaltijd in ons restaurant, bistrot of orangerie met zicht op de vijver.

Activiteiten op het domein zij steeds mogelijk voor groepen met een minimum van 10 personen, in combinatie met catering en enkel op reservatie.

Combineer adventure met A�A�n van onze catering-voorstellenA�of overnachtingsmogelijkheden. Samen met u, zorgen wij dat uw feest, event of seminarie een groots en onvergetelijk succes wordt!

Movie

Ontdek onze verschillende activiteiten hieronder!