Hebt u iets te vieren? De lancering van een nieuw product? De start of het einde van een succesvol jaar? Dan leggen we dat moment op plechtige wijze vast – voor de eeuwigheid.

We verdelen de deelnemers in teams van vijf personen en begeleiden hen in het schilderen van een uniek paneel. Verf, penselen, borstels, paletten en ezels liggen klaar, de professionele begeleiding staat te wachten. Het resultaat? Een kunstwerk dat beeldig staat in uw vergaderzaal of hal. En uw medewerkers permanent motiveert.

We willen een kunstwerk waarin alle deelnemers zich terugvinden. En dus is het belangrijk dat iedereen inspraak krijgt in de opbouw ervan. Hiertoe hanteren we een weldoordachte communicatiestrategie.  Eerste 2 stappen zijn individueel en de laatste 2 stappen zijn echt teamwerk. Eerst schildert ieder team zijn doek met een grondlaag. Zo verdwijnt de angst voor het witte doek zienderogen.

Plaats: indoor / outdoor

Tijdsduur: 2 à 3 u

Richtprijs*: €130,00 per persoon

*Prijs op basis van 20 deelnemers, prijs steeds op aanvraag, enkel op reservatie en onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Richtprijs op basis van 50 deelnemers €88,00 per persoon

painting-sports-2