Breng welzijn in uw organisatie
Als bedrijf bent u gebaat met tevreden medewerkers. De ervaring leert dat steeds meer bedrijven rekening houden met het welzijn van hun medewerkers. Positief ingestelde medewerkers geven uw onderneming vleugels. U wenst als bedrijf uw werknemers ook eens in de watten te leggen? Of u wenst de cohesie tussen medewerkers en management te verstevigen? Dit kan met deze ontspannende en relaxerende klank workshop: Deze workshop beoogt de fysieke en mentale gezondheid van uw werknemers te verbeteren en hun welzijn in uw bedrijf te versterken zodat hun inzet vergroot. Een deugddoende relaxatie doet wonderen, uw medewerkers leren technieken aan om zelf lichaam en geest gezond te houden. Eerst starten we met een passieve relaxatie waarbij de werknemers/deelnemers ontspanning ondergaan. Daarna gaan ze zelf aan de slag tijdens het actieve deel, waar ze zelf een ontspanningstechniek aangeleerd krijgen. Iets wat zowel op de werkvloer als in privé-tijd zijn nut kan bewijzen.

 

Duurtijd: 3u00

Richtprijs*: €44,00 per persoon

INDOOR

*Prijs op basis van minimum 20 deelnemers, prijs steeds op aanvraag, enkel op reservatie en onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Ligmatje, dekentje en kussentje door de deelnemers te voorzien. Hiervoor dient tijdig gereserveerd te worden (min. 1 maand).