We ontwikkelden deze activiteit speciaal om de onderlinge samenwerking en sfeer tussen de teamleden te bevorderen. De rode draad van het concept: een mysterieus verhaal met zes originele uitdagingen, geschikt voor mannen en vrouwen, jong en minder jong.

Tijdens de oefeningen worden de teamleden maximaal betrokken bij elke uitdaging. En de taken zijn erop gericht om overkoepelende en gezamenlijke resultaten te behalen. Zo geven individuele prestaties nooit de doorslag.

De uitdagingen vormen een evenwichtig geheel van relatief eenvoudige fysieke activiteiten en mentaal vertier.

Na elke ronde kunnen de teams de resultaten van de andere ‘families’ inzien. En zo tactieken ontwikkelen om hun eigen resultaten op te vijzelen. De tijd die is voorzien om informatie uit te wisselen en te overleggen, zet aan tot nauw samenwerken in een gemoedelijke sfeer.

In dit concept draait alles rond communicatie, creativiteit,  betrokkenheid, samenwerking, gezelligheid, overeenstemming en hechtheid van het team.

Plaats: outdoor

Tijdsduur: 2 à 3u

Richtprijs*: €154,00 per persoon

*Prijs op basis van 20 deelnemers, prijs steeds op aanvraag, enkel op reservatie en onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Richtprijs op basis van 50 deelnemers €106,00 per persoon

testament-4