Bouwen met Domino doet een beroep op de creativiteit, het communicatie-, concentratie- en samenwerking vermogen van de deelnemers en belichaamt uitstekend de risico’s, druk en stress die veelal gepaard gaan met samenwerken in grote groepen en/of projecten. De workshop stimuleert ook perfect het ervaringsgericht leren en is bovendien ook gewoon leuk en spannend. Steen voor steen bouwen naar een eindresultaat waarbij de inzet van allen bepalend is voor het slagen van het evenement. Echter één verkeerde of slecht geplaatste domino kan de ondergang van het project betekenen.

De aanwezigen worden verdeeld in teams. Elk team ontwerpt een eigen project, bouwt een deel van het eindproject en dient haar project veilig te connecteren met de andere projecten en het eindproject. Elk team dient ook minstens één speciaal effect in te bouwen. Hiertoe kunnen teams te allen tijde inspiratie halen op internet …

Aan één persoon de eer om de dominofinale in gang te zetten: valt de eerste steen, dan dient, zonder tussenkomst, de hele dominotrein, steen na steen, project na project om te gaan, tot en met het gezamenlijk gebouwde finaleproject.

Richtprijs groepstarief*:

Tot 20 personen: €   700,00

Tot 30 personen: € 1.050,00

Tot 40 personen: € 1.400,00

Per extra deelnemer boven de 40: +30,00 euro per persoon

Pet extra deelnemer boven de 80: +25,00 euro per persoon

* deze prijzen zijn exclusief 21% btw, excl. ongevallenverzekering, excl. transport en exclusief huur van de locatie.  Bij bevestiging van reservatie gebeurd de verdere afhandeling met onze partner.

Huur terreinen Jaurieu (outdoor):

  • Gebruik van onze outdoor terreinen in combinatie met diensten van Jaurieu (vb. een maaltijd ter plaatse): € 2,50/ persoon per halve dag.

= prijs incl. 6% btw, maar excl. elektriciteitsverbruik (aanrekening volgens kracht & aantal motoren)

  • Gebruik van onze outdoor terreinen zonder meer: € 363,00/ halve dag

= prijs incl. 21% btw, maar excl. elektriciteitsverbruik (aanrekening volgens kracht & aantal motoren)

Zaalhuur Jaurieu (indoor):

Prijs op aanvraag en volgens beschikbaarheid.