Een spannend bouwproject waarbij teams moeten samenwerken om een indrukwekkende brug te ontwerpen en te bouwen. In deze ambitieuze uitdaging bouwen teams elk een bepaald onderdeel van de brug. En dat volgens de specifieke instructies en eisen van de opdrachtgever.

Tegelijk geven ze zélf een opdracht aan het naastliggende team. De deelnemers krijgen beperkte middelen. Ze moeten zich aan een strikte planning houden en een resem communicatiebarrières overwinnen. De onderdelen van de brug moeten een stevige structuur hebben, voldoende stabiel zijn én groot genoeg om een log voertuig op afstandsbediening veilig te laten oversteken.

Elk onderdeel van de brug wordt creatief ontworpen, passend versierd en uitgerust met een merk. En dat alles in overeenstemming met de richtlijnen van klant en opdrachtgever. Teams worden beloond voor hun creatieve bouwkunde, knappe marketing of efficiënt gebruik van middelen.

Plaats: outdoor

Tijdsduur: 2 à 3u

Richtprijs*: €205,00 per persoon

*Prijs op basis van 20 deelnemers, prijs steeds op aanvraag, enkel op reservatie en onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Richtprijs op basis van 50 deelnemers €112,00 per persoon

bridging