Sfeer gegarandeerd!

Battle of the Tables is een interactief dinnerconcept zoals u het nog niet kent. Het is een laagdrempelige formule om gegarandeerd een sfeervolle en feestelijke avond te kunnen brengen. We kunnen gerust stellen dat dit concept een garantie tot succes is.

De hele avond verloopt ‘anders’ dan gewoonlijk. Ambiance – op een niet geforceerde manier – mag u verwachten!

iPads op de tafels

Op elke dinertafel staan twee iPads mooi geïntegreerd in de tafeldecoratie. Op het eerste zicht brengen deze iPads al een sfeervolle extra toets tijdens de avond met bijvoorbeeld volgende functionaliteiten:

  • Welkomstbericht & logo klant
  • Eventuele boodschappen of sponsorvermeldingen
  • Diner menu

Interactieve quiz

Echter groot zal de verbazing van de deelnemers zijn als plots een presentator, met de nodige show de zaal binnenkomt en de gasten uitnodigt voor een leuke competitie tussen de verschillende tafels. Elke tafel vormt immers een team en speelt tegen de andere tafels. De iPads die eerder een plezant gadget leken, transformeren plots als echte quiz modules. Wie het van de andere tafels wil halen, zal zijn best moeten doen!

De presentator stuurt in een interactieve quiz alle iPads in de zaal aan. Op een flitsende en dynamische manier, wordt de ene hilarische vraag na de andere afgevuurd. We maken hierbij gebruik van filmpjes, muziekfragmenten, fotos, …

Echter is er ook de mogelijkheid om deze quiz te personaliseren. Een 5-tal vragen werken we graag uit samen met u om de quiz echt op maat van uw bedrijf te maken!

Plaats: indoor

Richtprijs*: € 208,00 per persoon

*Prijs op basis van 20 deelnemers, prijs steeds op aanvraag, enkel op reservatie en onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Richtprijs op basis van 50 deelnemers €122,00 per persoon.

bott