in de idyllische sfeer van een 18de-eeuwse vierkantshoeve…

De feestzaal met binnenkoer en tuin is uiterst geschikt voor het organiseren voor uw droomhuwelijk! Onze authentieke schuur, gerestaureerd tot een multifunctionele feestzaal, biedt plaats aan 300 zittende personen. Wij beschikken over standaardmeubilair wat inhoudt: receptie- & zittafels voorzien van zwarte nappage alsook over comfortabele bordeaux stoelen met optioneel beige stoelhoezen.

Ons culinair team staat garant voor leuke concepten zoals menu’s, walking dinners, barbecues of themabuffetten. Het leuke aan deze schitterende ruimte is de mogelijkheid een persoonlijke “touch” aan uw feest te geven. Vergeet bovendien ook niet de handige overnachtingsmogelijkheden in de andere vleugels van de vierkantshoeve.

We zijn ervan overtuigd dat u en uw genodigden een mooie en blijvende herinnering zullen overhouden aan ‘Domaine de Jaurieu’…

Onze zaal is te bezichtigen op afspraak, zo voorzien wij voldoende tijd om u rond te leiden en om uw vragen te beantwoorden.

 

Reacties van onze koppels:

#huwelijk 19/05/2018: Hey Mégane! F. en ik willen jou nog eens bedanken voor de super samenwerking! Het was een absolute topdag mede dankzij jou ?. Nog veel succes! Vriendelijke groeten, K&F.

#huwelijk 26/05/2018: Dag Stefanie, nog steeds aan het bekomen van een topfeestje ?.T was geslaagd op alle vlakken en we zijn zeer tevreden van onze dag! C&A

#huwelijk 14/07/18: Beste Stefanie en Mégane, een grote week later en wij zijn nog steeds aan het nagenieten… We hebben een fantastische, onvergetelijke dag en avond beleefd. We willen jullie en heel het team dan ook nog eens heel hard bedanken voor alles! Alles was tiptop in orde: de hulp bij de voorbereidingen, de zaal zelf, een vlotte bediening, superlekker eten,… Ook van onze gasten kregen we enkel lovende reacties! Bedankt! We zullen jullie domein en restaurant zeker aanraden bij anderen en jullie zien ons zeker nog eens terug! Vele groetjes A&D.

#huwelijk 31/08/18: Geachte, mijn man, ik en de rest van de familie en vrienden bedanken jullie voor de prachtige avond. Alles was top! Zowel de bediening als het eten. Bedankt aan jullie zaalpersoneel en keukenpersoneel. Alles was super. Proficiat!!!!! Groetjes
Mr en mevr R. K&L.

#huwelijk 22/09/18: Beste Stefanie, wij zijn heel erg tevreden over ons feest bij jullie! Zeker en vast nog eens een extra pluim voor Philippe die ervoor zorgde dat alles vlot en verzorgd is verlopen. Ook hebben we veel complimenten gekregen over het eten, alles was superlekker! P&R.