… in de idyllische sfeer van een 18de-eeuwse vierkantshoeve…

De feestzaal met binnenkoer en tuin is uiterst geschikt voor het organiseren voor uw droomhuwelijk! Onze authentieke schuur, gerestaureerd tot een multifunctionele feestzaal, biedt plaats aan 300 zittende personen. Wij beschikken over standaardmeubilair wat inhoudt: receptie- & zittafels voorzien van zwarte nappage alsook over comfortabele bordeaux stoelen met optioneel beige stoelhoezen.

Ons culinair team staat garant voor leuke concepten zoals menu’s, walking dinners, barbecues of themabuffetten. Het leuke aan deze schitterende ruimte is de mogelijkheid een persoonlijke “touch” aan uw feest te geven. Vergeet bovendien ook niet de handige overnachtingsmogelijkheden in de andere vleugels van de vierkantshoeve.

We zijn ervan overtuigd dat u en uw genodigden een mooie en blijvende herinnering zullen overhouden aan ‘Domaine de Jaurieu’…

Onze zaal is te bezichtigen op afspraak, zo voorzien wij voldoende tijd om u rond te leiden en om uw vragen te beantwoorden.

 

Reacties van onze koppels:

#huwelijk 19/05/2018: Hey Mégane! F. en ik willen jou nog eens bedanken voor de super samenwerking! Het was een absolute topdag mede dankzij jou 😊. Nog veel succes! Vriendelijke groeten, K.